Vali Çiçek: Kayseri'yi Türkiye'nin en çok kamerayla izlenen kenti yapacağız

Kayseri'nin Talas ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulunan Vali Gökmen Çiçek'ten güvenlik vurgusu dikkat çekti: Kayseri’yi Türkiye’nin en çok kamerayla izlenen kenti yapacağız.

Vali Çiçek: Kayseri'yi Türkiye'nin en çok kamerayla izlenen kenti yapacağız
01 Temmuz 2022 - 11:38
Kayseri'nin Talas ilçesinde ziyaretlerde bulunan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, yaşanan hırsızlık olaylarına ve diğer güvenlik zaafiyetlerine dikkat çekti.

Kayseri Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada ziyarete ilişkin bilgiler verilirken güvenlik vurgusu dikkat çekti.
 

KAYSERİ'Yİ TÜRKİYENİN EN ÇOK KAMERA İLE İZLENEN KENTİ YAPACAĞIZ

Vali Çiçek:  “İl Jandarma Komutanlığımız ve İl Emniyet Müdürlüğümüz, Kayserimiz de ve Talas İlçemiz de yaşanan hırsızlık olaylarına ilişkin birtakım çalışmalar yürütmektedir. Benim ve Kaymakamımızın da hemşehrilerimizden bir istirhamımız var. Özellikle özel mülklerde alarm ve kamera konusunda duyarlı olmalarını istiyoruz. Biz Kamuya ait bütün alanları kameralandıracağız ve Kayseri’yi Türkiye’nin en çok kamerayla izlenen kenti
yapacağız. Ayrıca Kayseri halkımızın güvenliği için fedakârca çalışan kolluk kuvvetlerimizde görev yapan güven timlerimizin sayılarını arttırdık. Pazartesi gününden başlanarak sokaklarımızda güven timlerimizi daha sık göreceksiniz. Kayseri’nin huzuru için çalışan emniyet ve jandarmamıza teşekkür ediyorum. dedi Talas İlçe ziyaretini tamamlayan Valimiz Sayın Gökmen ayrıldı.