Tekirdağ'da trafikte tartıştığı kişiyi silahla vurarak öldüren kişi tutuklandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde trafikte yaşanan tartışmada bir kişiyi silahla vurarak öldüren şüpheli cezaevine gönderildi.Reşadiye mahallesi...

28 Ekim 2021 - 17:55
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde trafikte yaşanan tartışmada bir kişiyi silahla vurarak öldüren şüpheli cezaevine gönderildi.

Reşadiye mahallesi Mehmet Ağa sokakta trafikte yaşanan tartışmada Eyüp Mağdala'yı (24) silahla vurarak öldüren Nadir P. ile yanındaki Z.B. ve R.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan Nadir P. çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince "kasten öldürme" suçundan tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Oto tamircisi Eyüp Mağdala, dün, bir arkadaşı tarafından otomobille Reşadiye Mahallesi Mehmet Ağa Sokak'taki evinin önüne bırakılmış, bu sırada arkadan gelen bir otomobilden inen Z.B. ile Mağdala arasında yol verme yüzünden tartışma çıkmıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Z.B. ile aynı araçta bulunan Nadir P. ve R.A. da kavgaya karışmış, Nadir P. tarafından silahla vurulan Mağdala kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

Olayın ardından kaçan 3 şüpheli polis ekiplerince Ergene ilçesinde yakalanmıştı.