Rüzgarsız havada herkes kaptan olur Başkan! Yer, Talas ve Kocasinan (Özel Haber)

Kayseri'de 2 gün öncesinde uyarısı yapılan yağmur ve dolu yağışının ardından şehrin pek çok noktası ile Kocasinan ve Talas ilçelerinde ulaşım aksadı. Caddeler ve sokaklar alt yapı eksikliği yada loğar kapaklarının tıkanması nedeniyle sular altında kaldı. Durumu görenler ise yaşananları, "Rüzgarsız havada herkes kaptan olur Başkan" şeklinde ifade etti.

Rüzgarsız havada herkes kaptan olur Başkan! Yer, Talas ve Kocasinan (Özel Haber)
04 Mayıs 2022 - 16:22
Kayseri yine yağan yağmur ve doluya teslim oldu.

Beklenen ve gerçekleşem dolu ve gök gürültülü sağanak yağışın ardından yaşanan sorunlar yine Kayseri Radar vatandaş kamerasına yansıdı.

RÜZGARSIZ HAVADA HERKES KAPTAN

Edinilen bilgiye göre sorun, Kayseri'de beklenen ve fazla yağan yağmur da değil tıkanan logar kapaklarında yada Kocasinan ile Talas ilçesinde sık sık yaşanan alt yapı eksikliğinden kaynaklanıyor.

Kocasinan ilçesinde bulunan Erkilet Bulvarında daha önce yağmur çiselemesi sonucu bile yollarda yoğun sular birikmişti. Geçen süre içerisinde ise tedbir alınmaması vatandaşlarda şaşkınlık yaşattı.
 

Yine Talas ilçesinde neredeyse her yağmur yağdığında yada yağmur çiselediğinde ana kavşaklarda oluşan su birikintileri kronik hale geldi.
 

Belediyelerin yaşanan bu sorunlara karşı neden tedbir almadığı vatandaş tarafından merak edilirken bir söz yaşananları tarif eder nitelikte vatandaşların diline dolanmış durumda, "Rüzgarsız havada herkes kaptan."