Kayseri Yıldırım Beyazıt Mahallesinde 25 yaşındaki genç intihar etti (Güncelleme)

Kayseri'nin Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde intihar. Yapımı devam eden inşaatta bir kişinin intihar ettiği iddia edildi. GÜNCELLEME: İSİM, YAŞ VE DİĞER DETAYLAR EKLENDİ

Kayseri Yıldırım Beyazıt Mahallesinde 25 yaşındaki genç intihar etti (Güncelleme)
28 Mayıs 2022 - 10:26
Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde bir kişinin yapımı devam eden inşaatta kendini asarak intihar ettiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Karar Sokak'ta yapımı devam eden inşaatın ikinci katına çıkıp kendini asarak hayatına son veren şahsın 1997 doğumlu 25 yaşındaki O.A. olduğu öğrenildi.

21 Mayıs tarihinde eşi ile tartışıp evden ayrıldığı ve geri dönmediği iddia edilen O.A. için annesi 23 Mayıs tarihinde polise müracaat ederek kayıp müracaatında bulundu.

Polisin tüm aramalarına rağmen bulunamayan O.A.'nın cesedine 27 Mayıs akşamı saat 11 civarında yapımı devam eden inşaatın ikinci katında ulaşıldı.

Yapımı devam eden inşaattan gelen kötü kokular üzerine vatandaşın polise ihbar etmesi ile olay ortaya çıkmış, O.A.'nın 3 gün önce intihar ettiği öğrenilmişti.

Kendini asarak hayatına son veren 25 yaşındaki O.A.'nın psikolojik sorunları ve madde bağımlısı olduğu iddiası edinilen bilgiler arasında.