Kayseri Valisi Günaydın'dan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.

Kayseri Valisi Günaydın'dan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
28 Ekim 2021 - 12:46
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.

Vali Günaydın mesajında;

"Tarihte nice zaferlere imza atan kahraman ecdadımızın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde çok büyük fedakârlıklarla kazanmış olduğu İstiklal Savaşımız sonucunda sahip olduğumuz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve coşkusunu yaşıyoruz.


Şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan Cennet Vatanımıza sahip çıkmak, Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak hepimizin görevi ve ortak sorumluluğudur.

Şanlı tarihimizin her döneminde imkânsızı başararak, destanlar yazan kahraman ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla bağımsızlık ruhumuzu her zaman canlı tutarak, kutlu yürüyüşümüzü sürdürmek için daha çok çalışacağız, daha çok gayret göstereceğiz.

Bugün eğitimden sağlığa, insan haklarından sanayileşmeye, demokratikleşmeden ekonomiye kadar her alanda önemli çalışmalar ve gelişmeler gerçekleştirmiş olan ülkemiz köklü, büyük ve güçlü devlet olarak pek çok ülkeye örnek olmuş, örnek olmaya devam etmektedir.

Aynı kararlılıkla yolumuza devam ederek, geleceğimizi öğrenci, akademisyen, işçi, memur, esnaf, tüccar, çiftçi, sanayici, kamu sektörü, sivil toplum kuruluşları kısacası Cumhuruyla birlikte inşa ederek daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız.

Birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi müreffeh yarınlara taşımak için Kayseri olarak daha çok çalışıyoruz, daha çok üretiyoruz. Bu destekleri ve gayretleri için Kayserili hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Milletimizin ve Kayserili hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu cennet vatanın ilelebet yaşatılması uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlık ve huzurlu bir ömür diliyorum," ifadelerini kullandı.