Kayseri Valisi Çiçek, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Melikgazi ilçesinin mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Çiçek, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda düzenlenen programda, muhtarların kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti.

Kayseri Valisi Çiçek, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi
31 Mayıs 2022 - 08:55

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Melikgazi ilçesinin mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Çiçek, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda düzenlenen programda, muhtarların kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti.

Vali Çiçek, görev yaptığı her yerde en iyi dostları, sırdaşları ve dert ortaklarının muhtarlar olduğunu belirtti.

Muhtarlarla hep omuz omuza mücadele ettiğini vurgulayan Çiçek, "İşimizin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Vatandaşlarımız ilk size dertleniyor. Bunların hepsinin farkındayım. Hem kaymakamlarımızın hem vali yardımcılarımızın hem de benim görev yapacağımız süre içerisinde sizlerle sürekli beraber olduğumuzu göreceksiniz. Sokakta, dışarıda neresi olursa olsun, sık sık bu toplantıları yapacağız. İnşallah hiçbir şekilde birbirimizden kopmayacağız." ifadelerini kullandı.

Vali Çiçek, konuşmasının ardından muhtarlara söz vererek, mahallelerine ilişkin istek, talep ve şikayetleri dinledi.

Toplantıya, vali yardımcıları Abdullah Kalkan ve Mehmet Sadık Tunç, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, ilgili kurum müdürleri de katıldı.