Kayseri Siyaset: Ahmet Aydın BBP Sarıoğlan ilçe Başkanı oldu

Büyük Birlik Partisi, Kayseri'deki teşkilatlarını yeniden ayağa kaldırıyor. Bu kapsamda Büyük Birlik Partisi Sarıoğlan İlçe Teşkilatının 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda Ahmet Aydın ilçe başkanı olarak seçildi.

Kayseri Siyaset: Ahmet Aydın BBP Sarıoğlan ilçe Başkanı oldu
27 Şubat 2022 - 15:48
Büyük Birlik Partisi Sarıoğlan İlçe Teşkilatının 3'üncü Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurula BBP Genel Sekreteri  Üzeyir TUNÇ, Genel Sekreter Yardımcısı Hakan AYANTAŞ, MKYK  Üyeleri Nevzat Yıldız, İzzet UMUTER, Metin KARATAŞ, Kayseri il Başkanı Nizamettin Şafak ve tüm ilçe teşkilatları katılım sağladı.

Kongrede başkan olarak Ahmet Aydın seçildi.

Göreve seçilen başkan Aydın, "Merhum genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu ve Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin hayalindeki Türkiyemiz için yoğun şekilde çalışacağız. Bizim önceliğimiz ilçemizde Büyük Birlik Partisi'ni en iyi şekilde temsil etmek ve partimizi iktidara taşımak. Bunun için üzerimize düşen sorumluluk bilinci içinde hareket edeceğiz ve çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. İlçemizin her bir mahallesinde partimizi ve politikalarını, Türkiye hayalini bıkmadan, usanmadan anlatacağız. Beni bu görev layık gören önce delegelerimiz sonra da bütün parti yetkililerimize teşekkür ediyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizi utandırmasın" dedi.