Kayseri Özel Ağız ve Diş Hastanesi Labordent açıldı

Kayseri Ağız ve Diş Hastanesi Labordent açıldı. Gülüş estetiği, İmplantoloji, Protez & Kaplama, Pedodonti, Ortodonti, Beyazlatma & Estetik hizmetleri artık tek yerde Kayseri Özel Ağız ve Diş Hastanesi Labordent'te.

Kayseri Özel Ağız ve Diş Hastanesi Labordent açıldı
22 Ekim 2021 - 10:57

Kayseri Ağız ve Diş Hastanesi Labordent açıldı.

Gülüş estetiği, İmplantoloji, Protez & Kaplama, Pedodonti, Ortodonti, Beyazlatma & Estetik hizmetleri artık tek yerde Kayseri Ağız ve Diş Hastanesi Labordent'te.

Ankara ve Kırşehir'in ardından şimdi Kayseri'de hastalarına farklı bir deneyim sunan Kayseri Ağız ve Diş Hastanesi Labordent, uzman diş hekimleri ile birlikte hızlı ve güvenilr çözümler sunuyor.

Kayseri'nin Melikgazi İlçesi Alparslan Parkı içinde hizmet sunan Kayseri Özel Ağız ve Diş Hastanesi Labordent her gün sabah 8'den akşam 23'e kadar hastalarına hizmet veriyor.

Kayseri Özel Ağız ve Diş Hastanesi Labordent'e ulaşmak ve randevu almak için 0 532 175 06 38 nolu telefon numarasını arayabilirsiniz.
 

Neden Kayseri Ağız ve Diş Hastanesi LaborDent?

Global Sağlık Hizmeti Anlayışı ile Tüm Dünya Vatandaşlarına, Uluslararası Kalite Standartlarında Diş Tedavi Hizmetlerini Bir arada Kısa Sürede Tatil Ortamında, Türkiye’de sunuyor.

Ağız ve Diş Hastalıkları konusunda uzaktan muayene ile ön tanı ve tedavi planlamanız hakkında bilgi veriliyor.

Kayseri Özel Ağız ve Diş Hastanesi Labordent Kliniğimize gelmeden önce göndermiş olduğunuz röntgen filminizi uzman hekimlerimize inceletiyoruz. Sizlere tedavi planı, tedavi süresi ve ücretler hakkında ön bilgi veriliyor. Randevu tarihinizi sizinle koordineli uygun tarih için organize ediyor ve hekimlerinizi belirliyoruz. Her türlü danışmanlık hizmetlerinizi sağlıyoruz.