Kayseri OSB Başkanı Nursaçan'a sanayicilerden destek ziyareti

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden sanayicilerden destek ziyareti. Görevde oldukları sürece sanayiciden başka hiç kimseden icazet almadıklarını dile getiren Başkan Nursaçan: "Tek amaçlarının OSB’nin sahibi olan sanayicilere hizmet etmek" olduğunu söyledi.

Kayseri OSB Başkanı Nursaçan'a sanayicilerden destek ziyareti
24 Ağustos 2021 - 10:00

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan sanayiciler gruplar halinde Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

Kayserili sanayicilerilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tahir Nursaçan, yaptıkları çalışmalarla Kayseri OSB’yi Türkiye’nin en prestijli OSB’lerinden birisi haline getirdiklerini belirtti.

KİMSEDEN İCAZET ALMADIK


"Şehrimizin ve ülkemizin kısır çekişmelere değil daha fazla üretmeye ihtiyacı olduğunu" vurgulayan Başkan Tahir Nursaçan, tek amaçlarının daha fazla üretim, daha fazla ihracat ve daha fazla istihdam için sanayicilere her türlü kolaylığı sağlamak olduğunu kaydetti. Başkan Nursaçan, “Sanayicimizden başka hiç kimseden icazet almadık, almayız” diye konuştu.

Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden sanayicilerimiz de yapılan yatırımlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Nursaçan ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler.