Kayseri MHP Milletvekili Ersoy'dan dikkat çeken Nursaçan çıkışı!

Kayseri MHP Milletvekili Baki Ersoy'un Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'la alakalı sosyal medya mesajı dikkat çekti.

Kayseri MHP Milletvekili Ersoy'dan dikkat çeken Nursaçan çıkışı!
07 Kasım 2020 - 23:23
Kayseri'nin MHP'li Milletvekili Baki Ersoy akşam saatlerinde yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Tahir Nursaçan'nın yanında olduğunu ve desteklediğini gösteren bir mesaj yayınladı.

Ersoy yaptığı sosyal medya paylaşımında; "Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanımız Tahir Nursaçan’ın Fabrikasını hedef göstererek,tetikçilere iş vererek kurşunlatan kişiye diyeceğim tek söz; Biliniyorsun ve Devletimize çok yakında hesap vereceksin..!" dedi. Baki Ersoy'un kimi yada kimleri kastetdiği bilinmiyor.

NE OLMUŞTU?

30 Ekim 2020 sabah saatlerinde kırmızı renkli Tofaş marka bir araç ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'a ait bir fabrikanın kurşunlandığı iddia edildi.

Emniyet güçlerinin yaptığı yoğun çalışma sonucunda olay ile alakası olduğu belirlenen 2 kişi göz altına alındı. Şahısların Emniyette yapılan sorgularında "işten çıkarıldıkları" için kızgınlıkla böyle bir yönteme başburdukları ifadelerinde yer aldığıda öğrenilen ve iddia edilen bilgiler arasında.

NE OLUYOR?

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ile alakalı Danıştay ile Danıştay dışında OSB'yi denetlemek için görevlendirilen müfettişleri 457 sayfalık rapor tuttuğu, bu rapolar ile Kayseri OSB'de usulsüzlükler olduğu iddia edilmişti.

Kayseri OSB için Danıştay ve Müfettiş raporların yayınlanması ise mahkeme kararı ile yasaklanmıştı.