Kayseri eski MEB Müdürü Ekinci'den eski Vali Günaydın'a: Senin hükmünde bitti! Şehre ne kazandırdın?

Kayseri eski Milli Eğitim (MEB) Müdürü Celalettin Ekinci'den, görevden alınıp merkeze Mülkiye Müfettişi olarak atanan eski Kayseri Valisi Şehmus Günaydın'a düşündüren sözler geldi. Ekinci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Senin hükmünde bitti! Şehre ne kazandırdın?" ifadelerini kullandı.

Kayseri eski MEB Müdürü Ekinci'den eski Vali Günaydın'a: Senin hükmünde bitti! Şehre ne kazandırdın?
13 Mayıs 2022 - 09:20
Kayseri eski Milli Eğitim (MEB) Müdürü Celalettin Ekinci zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekiyor.

Bu kez paylaşımında, görevden alınıp merkeze Mülkiye Müfettişi olarak atanan eski Kayseri Valisi Şehmus Günaydın vardı.

BUNCA YIL VALİLİK YAPTIĞINA ACIRIM

Ekinci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kayseri'de yaşanan ve üstü örtülen olaylara dikkat çekmek istercesine;

Vay be. Bunca yıl valilik yap şimdi müfettişsin. Korumalar şöförler, el pençe divan duranlar, kapılara cep telefonuyla girilmez yazdıranlar. Senin hükmün de bitti her makam sahibi gibi. Bunca yıl valilik yaptığına acırım. O şehre ne kazandırdın ne?

ifadelerini kullandı. Sonraki paylaşımında ise Kayseri'de ki siyaseti kast ederek;



YUKARIDAN BAĞRIYORLAR HALA BERABERİZ DİYE

Bir zamanlar yanımızda gördüğümüz adamların kıyafetleri değişti önce, sonra arabaları, evleri, mahalleleri. Sonra yanlarına kendilerine benzeyen başla başka adamları aldılar. Yukardan bağırıyorlar hala, beraberiz diye. Beraber falan değiliz. Siz bizden ben sizden değilim


MADDİ SIKINTILAR İÇİNDE OLAN AK PARTİLİ SİYASETÇİ VAR MI?

Maddi sıkıntılar içerisinde olan Ak Parti li siyasetçi var mıdır ? Gerçekten var mıdır? Etrafınıza şehrinize bir bakın. Niye bu durumda olduğumuzun cevaplarından sadece bir tanesi.

İfadelerini kullandı.