Kayseri'den kısa kısa: Anneler günü Mesajları

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Makina Mühendisleri (MMO) Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kayseri'den kısa kısa: Anneler günü Mesajları
07 Mayıs 2022 - 13:05
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Büyükkılıç mesajında, annelerin hakkının ve emeğinin ödenmeyeceğini ifade etti.

Cennetin annelerin ayakları altında olduğunu belirten Büyükkılıç, "Dünyamızı da ahiretimizi de cennete çevirmek istiyorsak cennetin ayakları altında olduğu annelerimizin kadrini, kıymetini bilelim. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç'tan dokuzuncu kütüphane müjdesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erkilet Kütüphanesi'ni kente kazandıracaklarını duyurdu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, "Kariyer Günleri" kapsamında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri ile bir araya gelen Büyükkılıç, gençlerden gelen kütüphane talebini geri çevirmedi.

Erkilet Mahallesi'ne kütüphane açılmasına yönelik hazırlıkların başladığını belirten Büyükkılıç, “Gençlerimiz, canlarımız istedi, biz de anında talimatımızı verdik. Hiç vakit kaybetmeden arkadaşlarımız hazırlıklara başladı. Geleceğimiz olan gençlerimiz için daima varız, daima hazırız." ifadelerini kullandı.

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol

"Bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, başımızın tacı annelerimize selam ve sevgilerimi iletiyor; sağlık ve mutluluklar diliyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum," ifadelerini kullandı.