Kayseri'den kısa kısa 22 Haziran

Kayseri'den kısa kısa: Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hakkari Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, AK Parti Derecik İlçe Başkanı Abdurrahim Akgündüz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Vali Çiçek'ten Kocasinan ve İncesu'ya ziyaret

Kayseri'den kısa kısa 22 Haziran
22 Haziran 2022 - 16:00
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hakkari Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, AK Parti Derecik İlçe Başkanı Abdurrahim Akgündüz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç'a, Çetinkaya, Akgündüz ve beraberindeki heyet nezaket ziyaretinde bulundu.

Büyükkılıç, "Yerel yöneticiler olarak amacımız vatandaşlarımızın şehir yaşamındaki konforunu artırmak ve şehirlerimizi bulunduğu mevcut konumdan, her yönü ile daha iyi noktalara taşımak. Bu doğrultuda gece gündüz öz verili şekilde yürüttüğümüz çalışmalar, Türkiye ve dünyadan ilgi görüyor. Bu da Kayseri adına bizleri çok mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

Çetinkaya da Kayseri'nin örnek bir şehir olduğunu belirterek, Büyükkılıç'a misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Vali Çiçek'ten Kocasinan ve İncesu'ya ziyaret

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kocasinan ve İncesu ilçelerinde ziyarette bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Çiçek, ilk olarak Kocasinan Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam İlhan Abay'dan ilçe hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Kocasinan ilçesinde belediye binası yanında bulunan taksi durağına uğrayan Vali Çiçek, taksicilerle sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Çiçek, İncesu Kaymakamlığını, İncesu Belediyesini ziyaret edip ilçedeki tarihi Rum Aziz Eusthatios Kilisesi'nde devam eden restorasyon çalışmalarını inceleyip, esnaflarla görüşerek ziyaretlerini tamamladı.

Büyükkılıç'a ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette, Kayseri'deki ulaşım çalışmaları ve projeler görüşüldü. Uraloğlu ve beraberindeki heyete, Kayseri'nin ulaşım noktasında ihtiyaçları, talep ve beklentileri iletildi.

Büyükkılıç, Uraloğlu'na el dokuması kilim hediye etti.