Kayseri'de yaşanan trafik sorunu "herkesin evinde 3-5 araba var" yorumu

Kayseri'de yaşanan trafik sorunu çözüm beklerken, " her evde 3-5 araba var!" yorumu geldi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Plan Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ahmet Tural, kentin çeşitli bölgelerinde oluşan trafik yoğunluğuna ilişkin tepki çeken açıklamalarda bulundu. Ahmet Tural, “Trafik yoğunluğunu takdir ederiz, doğrudur. Demek ki, iktidarımız döneminde vatandaş çok zenginleşmiş ki bu yollara sığmaz olmuşuz. Herkesin evinde 3-5 araba var” dedi.

Kayseri'de yaşanan trafik sorunu "herkesin evinde 3-5 araba var" yorumu
27 Kasım 2021 - 17:55

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 2021 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı ikinci birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Savruk başkanlığında, Büyükşehir Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

TOPLANTIYA DAMGA VURAN SÖZLER

Meclis toplantısında  Kayseri Büyükşehir Belediyesinin 2022 Mali Yılı Performans Programı ile 2022 Mali Yılı Bütçesi ile 16 ilçe belediyesinin bütçeleri ele alınarak, Plan ve Bütçe Komisyonu Raporları CHP'li meclis üyelerinin itirazlarına rağmen oy çokluğuyla kabul edildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 2022 yılı bütçesi 1 milyar 800 milyon TL olurken Plan Bütçe Komisyon Başkanı Ahmet Tural'ın açıklamaları toplantıya damga vurdu.

“HERKESİN EVİNDE 3-5 ARABA VAR”

CHP üyelerin kentin çeşitli noktalarında yaşanan trafik yoğunluğuna ilişkin eleştirilerine yanıt veren Ahmet Turan, “İktidar olduğunuz takdirde bunu ukalalık olarak algılamayın. Bu işleri yapmaya başladığınızda böyle yorumlandığı gibi olmadığını göreceksiniz. Trafik yoğunluğunu takdir ederiz, doğrudur. Demek ki, iktidarımız döneminde vatandaş çok zenginleşmiş ki bu yollara sığmaz olmuşuz. Osman Kavuncu'yu yıllarca andık. Uçak iner dedikleri yerde arabalar kilit olmuş. Herkesin evinde 3-5 araba var” ifadelerini kullandı.