Kayseri'de "sosyal medya" fuhuş operasyonu: 10 gözaltı

Sosyal medya hesapları üzerinden verdikleri ilanlar ile fuhuş yapmak için müşteri arayan kişilere Kayseri'de operasyon düzenlendi. Düzenlenen fuhuş operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı.

Kayseri'de "sosyal medya" fuhuş operasyonu: 10 gözaltı
22 Aralık 2021 - 10:33
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Ahlak Büro Amirliği tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı.

Fuhuş operasyonunda , Ö.A., S.A., F.S.,Z.K., Y.D., M.D., G.Ö., S.Ö., S.Ö., ve K.Ö. isimli şahısların sosyal paylaşım sitelerinden yayınladıkları ilanlar ile Kayseri ve civarı çevre illerden müşteri bularak para karşılığında fuhuş amaçlı bayanları pazarladıkları tespiti üzerine göz altına alındı.

Fuhuş operasyonunda yakalanan kişilerin, maddi durumu iyi olmayan bayanları çaresizliklerini kullanarak fuhuşa sürükledikleri, fuhuşa aracılık edip yer ve imkan sağladıkları, geçimlerini bu yolla emin ederek haksız kazanç elde ettikleri, fuhuş için kendi ikametlerini yada tanıdıklarına ait başka evleri kullandıkları, evini kullandıran erkeklere bayanları sundukları, birbirleri ile planlı ve koordineli çalştıkları yine fiziki ve teknik takip sonucu düzenlenen operasyonda yakalanan kişilerin Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığında ki işlemleri devam ediyor.