İYİ Parti Kayseri'de seçim hazırlığında! Bu kez yer Pınarbaşı

Kayseri'de seçim varmış gibi çalışan, İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman ve il yöneticileri Pınarbaşı’na giderek ilçe esnafı ve vatandaşın derdini dinlediler.

İYİ Parti Kayseri'de seçim hazırlığında! Bu kez yer Pınarbaşı
05 Aralık 2021 - 13:46
İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman ve il yöneticileri Pınarbaşı’na giderek ilçe esnafı ve vatandaşın derdini dinlediler.

Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman ve heyeti programlarına ilk olarak İYİ Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Mustafa Ekinci’yi ve yönetimini ziyaret ederek başladılar. Ziyarette, Siyaset Akademisi ve Kadın Kolları İl Başkanı Mediha Köken, Pınarbaşı İlçe Yönetimine siyasi kültür ve parti politikaları eğitimi verdiler.Eğitim sonrası parti heyeti ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşın derdini dinlediler.

İl Başkanı Sebati Ataman’ın aktardıklarına göre;

‘’Pınarbaşı esnafı da her geçen gün artan girdi maliyetlerinden ve kötü ekonomi yönetiminden şikayetçi…

UNLA EKMEK YAPIYORUZ ZARAR EDİYORUZ


Lokanta esnafı işlerinin yarı yarıya azaldığını, fırıncı her hafta artan un fiyatlarını etiketlere yansıtamadıklarını, Gübre ve Yem Satan esnaf ise sadece bu hafta 4 müşterisinin iflas ederek iş bıraktığını anlattı.

Diğer bir fırıncı; ‘’Unla ekmek yapıyoruz zarar ediyoruz, un olarak kalsa en azından zarar etmeyiz.’’ Dedi. Malesef ülke ekonomimizde yaşanan sıkıntılar küçük esnaflarımızı doğrudan etkiliyor.İlçe esnaflarının durumu içler acısı.

Konuştuğumuz hiçbir esnaf bu hükümetin ekonomiyi çözebileceğine inanmıyor. Bir çoğu İYİ parti başta olmak üzere muhalefeti izlediğini ülkenin artık yeni bir yönetime ihtiyacının olduğunu söylüyorlar. ‘’