GÜNDEM / 16 Haziran 2021

ANADOLU AJANSI

16 Haziran 2021 - 09:25
"Global İletişim Ortağı" olduğu forumda, katılımcılara yerinde Kovid-19 PCR testi uygulanacak

- Bioeksen Kurucusu Canan Zöhre Ketre Kolukırık:

- "Diplomasi alanında referans gösterilen, yenilikçi bir diyalog platformu olması hedeflen forumda, Kovid-19 PCR testlerinde de yenilikçi bir Türk teknolojisini katılımcıların hizmetine sunacağız"

- "Katılımcıların test edildiği analiz laboratuvarı, yaklaşık 50 metrekarelik bir alana kurulu. Bu kadar küçük bir alanda her 40 dakikada yaklaşık 650 kişi PCR ile test edilebiliyor ve sonucu sisteme yükleniyor"

(Ergin Garip/İstanbul)

3- Jandarmanın motosikletli trafik ve asayiş timleri Bursa'da yetişiyor

- Jandarma Trafik Okul Komutanlığında aldıkları teorik eğitimleri kışladaki parkurlarda uygulamalı olarak pekiştirip beceri kazanan personel, trafik birimleri ile motosikletli trafik ve asayiş timlerinde görevlendiriliyor

- Motosiklet güvenli ve ileri sürüş teknikleri, slalom yavaş sürüş, sekiz çizme, dar alanda seri manevra, engelden kaçma gibi başlıklarda verilen eğitimler, AA ekibince görüntülendi

(Uğur Ulu/Bursa)



***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.