Göztepe-Altay maçından notlar

Her iki takım da son oynadıkları müsabakalara göre kadrolarında dörder değişiklik yaptı

06 Şubat 2022 - 19:35
Spor Toto Süper Lig'deki İzmir derbisinde karşılaşan Göztepe ve Altay, son oynadıkları resmi maçlara göre dörder değişiklikle sahada yer aldı.

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, ligde 2-1 kazandıkları Medipol Başakşehir maçının ilk 11'inde 4 değişiklik yaptı. O maçta forma giyen isimlerden Murat Paluli, Yalçın Kayan, Jacques Moubandje ve Adis Jahovic'in yerine Kerim Alıcı, Soner Aydoğdu, Berkan Emir ve Franco Matias Di Santo mücadele etti.

Sarı-kırmızılı ekibin ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Di Santo ilk resmi maçına çıktı.

Sol uyluk arka hamstring kasında yaralanma meydana gelen Jahovic, maç kadrosunda yer almadı.


- Serkan Özbalta ilk maçında


Altay'da bu sezon Mustafa Denizli ve Mert Nobre'nin ardından 3. teknik direktör olarak görev alan Serkan Özbalta, siyah-beyazlı ekibin başında ve Süper Lig'deki ilk maçına çıktı.

Özbalta, siyah-beyazlı ekibin 1-0 kaybettiği İttifak Holding Konyaspor müsabakasına göre ilk 11'de 2'si zorunlu 4 değişiklik yaptı. Cezalı Cesar Pinares ile Ceyhun Gülselam'ın yanı sıra Ahmed Rayan ve Mohammed Naderi'nin yerine Özgür Özkaya, Thaciano, Deniz Kadah, ve Kazımcan Karataş forma giydi.


- Taraftarlardan koreografi


Tüm biletlerin tükendiği Gürsel Aksel Stadı'ndaki maçta sarı-kırmızılı seyirciler, hazırladıkları koreografiyi sundu.

Her iki takım futbolcuları da ısınmaya, Türkiye ayağı 8 Mayıs Pazar günü İzmir'de gerçekleştirilecek "Wings for Life World Run"a herkesi davet eden bir pankartla çıktı.

Etkinlik, omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak amacıyla tüm dünyada aynı anda yapılacak.