Galatasaray, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 21 Aralık Salı günü Adana Demirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına...

19 Aralık 2021 - 18:15
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 21 Aralık Salı günü Adana Demirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma ve pas organizasyonlarının ardından sınırlı alanda dayanıklılığa yönelik çift kale oyun oynandı. Antrenman, soğuma hareketleriyle sona erdi.

Ligin 17. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan karşılaşmada tam süre alan futbolcular, günü yenilenme çalışmasıyla tamamladı.

Sakatlıkları bulunan Fernando Muslera ile Christian Luyindama'nın tedavisine devam edildi. Sacha Boey ise özel program dahilinde takımdan ayrı çalıştı.

Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla Adana Demirspor müsabakasının hazırlıklarını tamamlayacak. Sarı-kırmızılı kafile, saat 16.00'da Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Adana'ya gidecek ve bu kentte kampa girecek.