Böylesi Kayseri'de olur! Talas Belediyesinde ehliyetsiz şoför kaza yapınca skandal ortaya çıktı

Talas Belediyesi Temizlik İşleri birimine ehliyetsiz bir şoförün alındığı iddiası gündemi değiştirdi. Ehliyetsiz şoför skandalı temizlik aracı kaza yapınca ortaya çıktı. Ehliyetsiz şoförün ise Kayseri'de bir siyasi partinin ilçe başkanının yeğeni olduğu iddia edildi.

Böylesi Kayseri'de olur! Talas Belediyesinde ehliyetsiz şoför kaza yapınca skandal ortaya çıktı
31 Mayıs 2022 - 07:46

Kayseri'nin Talas ilçesinde bulunan Talas Belediyesi skandallardan uzak icraatlarına devam ederken gündeme düşen haber şok etkisi yarattı.

Talas Belediyesi Temizlik İşleri birimine Mart 2022'de işe alındığı iddia edilen M.A.'nın 2021 yılında Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi tarafından 2021 yılında alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu yine iddialar arasında.

Deniz Postası'ndan Azim Deniz'in haberine göre,  M.A. isimli Talas Belediyesi Temizlik İşlerinde çalışan ve çöp kamyonu kullanan personel, şoförlüğünü yaptığı 38AFE120 Plakalı çöp kamyonu ile 26 Mayıs 2022 Tarihinde, Atatürk Bulvarı Aydın petrol önünde kaza yapıyor, olay yerine gelen trafik ekipleri, belediyenin resmi aracını ehliyetsiz kullandığı gerekçesi ile ceza uygulandığı ortaya çıktı.

M.A., bir siyasi Partinin ilçe başkanının yeğeni olduğu için işe alındığı ve hala ehliyetsiz olarak, Talas Belediyesine ait çöp araçlarını, tırlarını kullanmaya halen devam ettiği iddia ediliyor.

Talas Belediyesinin yaşanan olay ile alakalı cevap hakkını sonraya bıraktığı yine iddialar arasında.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel'in referansı ile bir kişinin Develi Belediyesinde işe alındığı iddia edilmiş Milletvekili Karayel ve Develi Belediyesi tarafından bu haber yalanlanmamıştı.