Beyoğlu'nda 15 Temmuz yürüyüşünde 250 metrelik Türk bayrağı taşındı

eyoğlu Belediyesince düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşünde 250 metrelik Türk bayrağı taşındı.Kasımpaşa Kızılay Meydanı'ndan...

15 Temmuz 2021 - 23:20
eyoğlu Belediyesince düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşünde 250 metrelik Türk bayrağı taşındı.

Kasımpaşa Kızılay Meydanı'ndan başlayan yürüyüş, mehter marşları eşliğinde dev Türk bayrağının taşınmasıyla gerçekleştirildi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın yanı sıra yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı yürüyüşe, bazı vatandaşlar balkonlarından Türk bayrağı sallayarak destek verdi.

Etkinlikte konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "Milletimizin zafer yıldönümü kutlu olsun. Bugün bir kez daha 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bugün bir kez daha bütün dünyaya saygıdeğer Cumhurbaşkanımız gibi ondan aldığımız ilhamla, tarihimizden, inancımızdan, medeniyetimizden aldığımız inançla bir kez daha haykırıyoruz. Bizi bölemeyeceksiniz, vatanımızı işgal edemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Şimdi binlerce yıllık tarihimizin hikayesini anlatan şerefli ay yıldızlı bayrağımızla bütün Beyoğlu olarak, gençleri, çocukları ve kadınlarıyla, yaşlılarıyla hep birlikte buradan bütün Beyoğlu'na bayrağımızı dolaştıracağız. Kutlu olsun zaferimiz." diye konuştu.

Yürüyüş, Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binası önünde son buldu.