Belediye tuzlamayınca vatandaş kumladı! Yer: Kayseri, Kocasinan

Kayseri'de akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kocasinan ilçesinde bulunan Erkilet Bulvarında saatler geçmesine rağmen buz tutan yol için tuzlama çalışması olmayınca çare vatandaştan geldi. Belediyenin tuzlama çalışması olmayınca vatandaş yolu kumlayarak araçların kaza yapmasını engelledi.

Belediye tuzlamayınca vatandaş kumladı! Yer: Kayseri, Kocasinan
15 Ocak 2022 - 23:04
Kayseri genelinde etkili olan kar yağışı belediyeleri hazırlıksız yakaladı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan Erkilet Bulvarı'nda kar yağışının ardından tuzlama çalışması yapılmadığı iddiası vatandaş kamerasına yansıdı.



Görüntüde buz tutan yolda araçların kaza yapmasını engellemek için vatandaşların yola kum döktüğü görülüyor. Aynı karede elinde kürek ile vatandaşların yoldaki buzu kazımaya çalıştığı anlar vatandaş kamerasına yansıyor.

Yine aynı yerde Kocasinan Erkilet Bulvarı'nda farklı saatlerde çekilen görüntü içeriklerinde tuzlama ve küreme çalışması yapılmadığı iddiası, trafikte oluşan yoğunluk farklı bir resim karesi ile vatandaş kamerasında.


Başka bir vatandaşın Erkilet Bulvarı'ında çektiği görüntüde ise karda hareket etmekte zorlanan bir halk otobüsünün sürücüsü buzlu yolda direksiyon hakimiyetini kaybediyor kaldırıma çıkıyor. Halk otobüsünü kurtarmak ise yine vatandaşa kalıyor. İşte o anlar.
 

Kar yağışının üzerinden 2 saat geçmesine rağmen bu ana yolda neden tuzlama ve kar küreme çalışması yapılmadığı ise merak konusu.