Baskı gerim adım attırdı! Develi Belediyesinde skandal işe alım durdu

Adı gündeme yaptığı işler yada icraatlar ile değil, skandallar ile gelen Develi Belediyesi'nden yeni bir skandal daha. Develi Belediyesi'nde ki skandal işe alım Büyük Birlik Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye ve Develi Belediyesi Meclis Üyesi İmdat Güven tarafından engellendiği iddia edildi.

Baskı gerim adım attırdı! Develi Belediyesinde skandal işe alım durdu
08 Aralık 2021 - 22:14
Adı gündeme yaptığı işler yada icraatlar ile değil, skandallar ile gelen Develi Belediyesi'nden yeni bir skandal daha. Develi Belediyesi'nde ki skandal işe alım Büyük Birlik Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye ve Develi Belediyesi Meclis Üyesi İmdat Güven tarafından engellendi.



İŞE ALIMLAR SON 2 KALA GÜN BİLDİRİLDİ!


Develi Belediyesi'nde yaşanan skandal işe alım sürecinde ki şaibeleri gündeme getiren İmdat Güven önce sosyal medya hesabında işe alım duyurusunu yaptı;

"Develi Belediyesi bünyesinde çalıştırmak için 20 daimi personel alacaktır. Son iki gün yayınlayıp daha önce belirledigin kendi yandasini ise almak ne demek? Develinin iş arayan işsiz gezen gençleri sizde baş vurun ise alınan personelide yayinlayacam öyle belediyeyi kendi yandasina arka bahçe yapma devri bitti Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır kim susuyorsa."



KİMSENİN HABERİNİN OLMADIĞI İŞE İMDAT GÜVEN SAYESİNDE 900 KİŞİ BAŞVURU YAPTI

İmdat Güven'in paylaşımının, Develi ilçesinde hızla yayılması üzerine 900'den fazla kişinin "iş başvurusu" yaptığı iddiasında bulunan İmdat Güven, yaşanan süreci anlattı.

HARİTADA DEVELİ'NİN YERİNİ BİLMEYENLER İŞE ALINMAK İSTENDİ

İmdat Güven, süreç konusunda kimsenin bilgilendirilmediği, daha öncede benzer "kayırmacı işe alım süreci"nin işlediğini dile getirdi.

Develi Belediyesinde yaşanan diğer skandal işe alım haberi 


Güven, "Develi Belediyesi kimsenin arka bahçesi değil, Develi'de yüzlerce genç iş arıyor. Haritada Develi'nin yerini bilmeyenler, Develi'den olmayanlar burada işe girmeye çalışıyor. Üstelik kimsenin haberi yok! Develi'nin haberi yok! Yandaşın haberi var!" ifadelerini kullandı.



DUYURULARIMIZ İLE OLUŞAN KAMUOYU BASKISI SONUCU İŞE ALIM DURDU

Develi Belediyesi'nde yaşanabilecek usulsüzlüklerin karşısında olacaklarını dile getiren İmdat Güven, "Develi Belediyesi'nde yaşanan işe alım skandalı ile alakalı oluşan kamuoyu baskısı ve duyurularımız sayesinde oluşan 900 iş başvurusu neticesinde işe alım sürecinin Belediye tarafından durdurulduğunu" söyledi.