Bakanlar Yanık, Bilgin ve Ersoy'dan şehit Çelebi için başsağlığı mesajı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Irak'ın...

27 Temmuz 2021 - 12:20
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halil Çelebi için sosyal medya hesaplarından başsağlığı diledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, paylaşımında, "Irak'ın Pençe Harekatı bölgesinde, hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Halil Çelebi'ye Allah'tan rahmet, ailemize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin mekanı cennet, makamı ali olsun." ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin de "Irak'ın kuzeyinde Pençe Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman askerimiz Uzman Çavuş Halil Çelebi'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." mesajını paylaştı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ise "Irak'ın Pençe Harekatı bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Halil Çelebi'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." paylaşımında bulundu.