Kayseri TEM, İstihbarat ve Jandarmadan ortak operasyon: 1 kişi yakalandı

ABONE OL

Kayseri'de jandarma ile Terörle Mücadele Şube ve İstihbarat Müdürlüğünden PKK/KCK, PYD/YPG silahlı terör örgütüne ortak operasyon düzenlendi. Bu ortak operasyonda Suriye uyruklu 1 kişi yakalandı.

Kayseri'de jandarma ile Terörle Mücadele Şube ve İstihbarat Müdürlüğünden PKK/KCK, PYD/YPG silahlı terör örgütüne ortak operasyon düzenlendi.

Düzenlenen terör operasyonunda Suriye uyruklu 1 kişi yakalandı.

Kayseri Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada;

"Kayseri İl Jandarma Komutanlığı; Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütünün deşifre edilmesine yönelik yürütülen müşterek çalışmalar kapsamında;

Suriye ülkesinde bulunduğu dönem içerisinde PKK/KCK silahlı terör örgütü bünyesinde silahlı faaliyet yürüttüğü tespit edilen Suriye uyruklu (A.E.) isimli şahsın yakalanması ve delillerin ele geçirilmesi maksadıyla Kayseri Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesinden alınan karara istinaden şüphelinin İlimiz Melikgazi ilçesinde bulunan ev ve işyeri adresinde yapılan arama neticesinde, birçok dijital materyal ele geçirilmiş olup, şüpheli yakalanmıştır. Gözaltına alınan şüpheli, adli işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilecektir," denildi.

Kayseri Kayseri Jandarma Kayseri TEM Kayseri Terör Operasyonu Kayseri Valiliği Kayseri Olay