Kayseri Kocasinan ve Melikgazi'de Uyuşturucu Operasyonu

ABONE OL

Kayseri'nin Kocasinan ve Melikgazi ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına ve silah kaçakçılarına düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve değişik türde uyuşturucular yakalandı.

Kayseri'nin Kocasinan ve Melikgazi ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına ve silah kaçakçılarına düzenlenen eş zamanlı operasyonda çok sayıda silah ve değişik türde uyuşturucular yakalandı.

Kayseri Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada;

"İlimiz genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ve silah kaçakçılığı yapan şahısların tespitine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 09 Aralık 2021 günü Melikgazi ve Kocasinan ilçelerinde (B.D.) isimli şahsın ikamet ettiği ve kullandığı üç adreste eş zamanlı yapılan aramada (4) adet çeşitli çap ve markalarda ruhsatsız tabanca, (1) adet ruhsatsız av tüfeği, (8) adet 9 mm. tabanca fişeği, (10) adet fişek, (80) gr. metamfetamin uyuşturucu madde, (70) adet lyrıca isimli uyuşturucu hap, (2) adet hassas terazi, (2) adet haberleşme amaçlı kullanılan telsiz, (6) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve (3) adet alüminyum folyo ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır," denildi.

Kayseri Kayseri Olay Kayseri Silah Kaçakçılığı Kayseri Uyuşturucu Kayseri Valiliği Kayseri Jandarma