Kayseri'de yaşanan tehlikeli gerginliği polis engelledi

ABONE OL

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde tehlikeli gerginlik. Yabancı uyruklular ile mahalleli kavga etti ortam gerildi. Araya giren Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet ve Yunus Timleri devreye girdi.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Argıncık Kayabaşı Mahallesi'nde yabancı uyruklular ile mahalleli taşlı sopalı kavga etti.

ARGINCIK'TA TAŞLI SOPALI KAVGA

Edinilen bilgiye göre mahallenin gençleri ile yabancı uyruklu gençler arasında sözlü olarak başlayan kavga sopalarla devam etti.

Kavgaya karışan mahalle gençlerinden bazılarının yaralanması üzerine toplanan 200 kişiye yakın mahalle gençlerinden oluşan kalabalığın, yabancı uyruklu kişilerin oturduğu 2 katlı binaya taşlar ile saldırdığı yabancı uyruklu kişilerin araçlarının camlarına, kaportalarına zarar verdiği iddia edildi.

ÇEVİK KUVVET MÜDAHALE ETTİ

Olayın haber alınması üzerine Argıncık Kayabaşı Mahallesi'ne çok sayıda polis ekibi gönderildi. Olayların büyümesi üzerine Çevik Kuvvetinde müdahale ettiği iddialar arasında.  Bölgede durum sakinleşmiş durumda.

OLAYLARIN ARDINDAN ASAYİŞ VE YUNUS EKİPLERİNE YOĞUN SEVGİ

Mahallede yeni bir gerginlik yaşanmaması adına kalan asayiş polisleri ve yunus ekiplerinin nöbet tuttuğu alanlara vatandaşlardan çay, börek ikramı gerçekleştirdi.

Kayseri Kayseri Olay Argıncık Argıncık Kayabaşı Argıncık Olay Argıncık tehlikeli gerginlik Kayseri haberleri Kayseri son dakika haberleri Kayseri asayiş haberleri