AK Parti Kayseri Milletvekili Nergis: Avrupa Türkiye'den daha kötü

ABONE OL

Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis katıldığı televizyon programında Avrupa ülkeleri ile Türkiye'yi kıyasladı. Verdiği örnek İngiltere'den geldi: Avrupa daha kötü.

Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılar, artan üretim maliyetleri, yakıt fiyatları, enerji maliyetindeki artış AK Partili Milletvekilleri tarafından sık sık Avrupa ülkelerinden örnek verilerek anlatılmaya çalışılıyor.

Bu örnek verme furyasına AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis'de katıldı. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Nergis, İngiltere'den örnek verdi.

AVRUPA DAHA KÖTÜ

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, İngiltere’de bir arkadaşının ablasından örnek vererek, “Kendisiyle 1-2 ay önce konuştum. Pandemi sürecinde uzun süre maaş almadılar. Halen yarı maaş alıyorlar çalışanların çoğu. İngiltere gibi bir ülkede. Fiyatlar korkunç oralarda da enerji, elektrik, doğalgaz fiyatları çok yükseldi” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında, " Avrupa’da doğalgaz, elektrik fiyatları çok yüksek. Sadece Türkiye’de değil. Tüm dünyada korkunç bir yangın, korkunç bir  hayat pahalılığı, enflasyon var. Hiç enflasyonu bilmeyen ülkeler enflasyonla tanıştı.  Piyasada daralma var," dedi.

"VATANDAŞIMIZ ENFLASYON SERZENİŞİNDE HAKLI. BU YANGINI BİZDE YAŞIYORUZ"

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, efilasyon konusunda da değerlendirmelerde bulundu. Nergis, “Vatandaşımızın serzenişleri haklı. Haklı buluyorum. Bu yangın, her yerde var. Biz de bu ülkenin vatandaşıyız. Biz de  bu yangını yaşayanlardanız. Etrafımızdakiler, işte kardeşlerimiz, ailemiz, geniş ailemiz. İşte onları takip ediyoruz. Onlardan geliyor. Biz de biliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Kayseri Kayseri Siyaset AK Parti AK Parti Kayseri Hülya Nergis