Altınordu-İstanbulspor maçının ardından

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: "Maç kaybedilebilir ama böyle kaybetmek yakışmadı bize" İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç: "Bu galibiyet üst sıralara tutunmak adına bizim için çok önemliydi"

22 Ocak 2022 - 20:10
Spor Toto 1. Lig'de İstanbulspor'a 5-0 mağlup olan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Maç kaybedilebilir ama böyle kaybetmek yakışmadı bize." dedi.

Eroğlu, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, müsabakayla ilgili söylenecek çok fazla bir şeyin olmadığını söyledi.

"Bu skor bize yakışmadı." diyen Eroğlu, ilk yarıda yaptıkları bireysel hatalarla rakibe çok fazla pozisyon verdiklerini kaydetti.

Eroğlu, ilk yarının 1-0 bitmesinin maça ortak olabilmeleri anlamında önemli olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"İkinci yarıya aslında iyi başladık. İstanbulspor’un biraz direncini kırdık ama ikinci yediğimiz golden sonra psikolojik olarak oyundan düştük. Teslim olduk. Zaten yaptığımız hatalar ardı ardına geldi ve goller yedik. Üzgünüz, toparlanmamız gerekiyor. Maç kaybedilebilir ama böyle kaybetmek yakışmadı bize. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirip bu maçları telefi etmek zorundayız“ dedi.


- İstanbulspor cephesi

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç ise müsabakayı kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Altınordu'nun değişik formasyonlarla oynayan bir ekip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Biz de çalışmalarımızı buna göre yapmıştık. Sahada istediklerimizi uygulayarak farklı bir skorla galip geldik. Bu galibiyet üst sıralara tutunmak adına bizim için çok önemliydi. Bizim için çok fark etmiyor, içeride de dışarıda da aynı oynuyoruz. Altınordu’ya bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim."