Aksa Jeneratör zorlu kış aylarında portatif jeneratörlerle enerji desteği sunuyor

Aksa Jeneratör, zorlu geçen kış aylarında yaşanan elektrik kesintilerine karşı portatif jeneratörlerle tüm koşullarda kesintisiz enerji desteği...

28 Ocak 2022 - 15:10
Aksa Jeneratör, zorlu geçen kış aylarında yaşanan elektrik kesintilerine karşı portatif jeneratörlerle tüm koşullarda kesintisiz enerji desteği sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aksa Jeneratör, uygun fiyat aralıkları ve farklı modellerdeki portatif jeneratörleri kullanıcıların hizmetine sunuyor.

Kış aylarında ısınma ihtiyacının en öncelikli sıraya yükselmesi ve salgınla birlikte evde geçirilen sürenin artması sonucu elektrik tüketimi artan bireysel kullanıcıların, enerji kesintilerinde kısa süreli elektrik ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri portatif jeneratör arayışları artıyor.

Portatif jeneratörler, kolay taşınabilir yapıları ve farklı modelleriyle elektrik kesintileri durumunda kısa süreli elektrik ihtiyacını karşılayabiliyor.

- Jeneratörlerde LED ekran standart olarak bulunuyor

Aksa, portatif jeneratörlerde, akülü (marşlı) seçeneklerin yanı sıra tüm modellerde (akü bitme ihtimaline karşı) ipli çalışma standart olarak sunuluyor.

Ayrıca jeneratörün ürettiği elektriğin kalitesini (voltaj, frekans, çalışma saati) görebilmesi için özel tasarlanmış LED ekran pek çok üründe standart olarak bulunuyor.

Bu jeneratörlere ulaşmak isteyenler, "Aksa Jeneratör Satış" noktaları ve "shop.aksa.com.tr" adresinden ayrıntılı bilgiye erişebiliyor ve satın alım yapabiliyorlar.