AK Parti'li Nevşehir Belediye Başkanı: Herkes aklını başına alacak... Erciyes'i elinizden alırım

AK Parti'li Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, geçtiğimiz Kasım ayında Kayseri Valisi Şehmus Günaydın’ın başkanlığında Ürgüp’te yapılan toplantıya çağrılmamasına sert tepki gösterdi. AK Parti'li Arı, “Bir ara Kayseri Kapadokya’nın merkezidir falan söylemler oldu. İstanbul’da bir toplantıda Memduh Büyükkılıç'a 'Memduh ağabey, kafamı bozmayın Erciyes’i de elinizden alırım' dedim. Canımı sıkmasınlar Nevşehir’in adını da Kapadokya yaptırırım" ifadelerini kullandı.

AK Parti'li Nevşehir Belediye Başkanı: Herkes aklını başına alacak... Erciyes'i elinizden alırım
07 Ocak 2021 - 18:35

AK Parti'li Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, geçtiğimiz Kasım ayında Kayseri Valisi Şehmus Günaydın’ın başkanlığında Ürgüp’te yapılan toplantıya çağrılmamasına sert tepki gösterdi.

Ürgüp'te Kayseri Valisi Şehmus Günaydın Başkanlığı'nda kış sezonu öncesi özellikle Rusya, Ukrayna ve Avrupa'nın birçok ülkesinden Türkiye'ye gelecek turistler için Erciyes Kayak Merkezi ve Kapadokya'nın paket halinde değerlendirilmesine yönelik gerçekleştirilen toplantıya davet edilmemesine de sert tepki gösteren Arı, şunları söyledi; "Ben icraat adamıyım. Birilerinin toplantı yapması benim icraatıma yetişemez. İsteyen istediği kadar toplantı yapsın. Birileri atı alana kadar ben Üsküdar'ı geçerim. Geçiyorum da zaten.

Bir ara Kayseri Kapadokya'nın merkezidir falan söylemler oldu. İstanbul'da bir toplantıda Memduh Büyükkılıç'a “Memduh ağabey, kafamı bozmayın Erciyes'i de elinizden alırım” dedim.

Ama o toplantıda ben olmalı mıydım, olmalıydım. Kıyameti de kopardım. Çünkü Kapadokya'nın merkezi Nevşehir'dir. Herkes aklını başına toplayacak. Nevşehirliliği unutmayacağız. Canımı sıkmasınlar Nevşehir'in adını da Kapadokya yaptırırım," dedi.